Kapcsolat

Alba Regia Állásbörze

8000 Székesfehérvár, Mol Aréna Sóstó,
Csíkvári út 10.

Munkaadóknak

Munkatársat keres? Mit szólna hozzá, ha pár óra leforgása alatt megtalálná a megfelelőt?

Tapasztalatból tudjuk, hogy a cégek számára komoly kihívást jelent megtalálni a megfelelő számú, képzettségű munkatársakat.

A munkaerő-felvétel ma már legjobban egy értékesítési folyamatként írható le, ahol több toborzási csatornát érdemes használni ahhoz, hogy meglegyen a megfelelő számú, képzettségű, minőségű munkaerő. Az Alba Regia Állásbörze a munkaadóknak arra a nagy kihívást jelentő feladatára kínál megoldást, hogy megtalálják a megfelelő munkaerőt a lehető legtöbb betöltetlen pozícióra.

Miért érdemes munkaadóként részt venni az állásbörzén?

  • mert fizikai és szellemi foglalkozású érdeklődők egyaránt lesznek,
  • mert személyes találkozással gyorsan kiszűrhető, hogy ki az, aki alkalmas a pozíció betöltésére és ki az, aki nem, így órák alatt lehet annyit haladni a kiválasztással, mint máskor napok, vagy hetek alatt,
  • mert aktív munkakeresői adatbázist tud építeni,
  • mert itt előbb találkozik a munkaadó az érdeklődővel személyesen, mint az önéletrajzával, így már a helyszínen lebonyolítható egy rövid interjú,
  • mert az állásbörze során közösségi élménnyé tesszük a munkaerő felvétel folyamatát,
  • mert a kiállító cégek azon túl, hogy megtalálják a keresett embert a betöltendő pozícióra munkaerőpiaci ismeretekhez is jutnak, hiszen a beszélgetések során kiderül, hogy az álláskeresők mit tartanak fontosnak, milyen szempontjaik vannak, miért váltanának.

A visszajelzések alapján elmondhatom, hogy a 2023 április 28-án megtartott Alba regia Állásbörze mind a kiállítók, mind a látogatók részéről nagy sikerrel zárult. A rendezvényeinken a munkaadók közel 1.000 aktív álláskeresővel találkoztak személyesen.  

A munkadókat megkértük arra, hogy értékeljék a rendezvényünket:

„Azért jelentünk meg az állásbörzén, mert több pozícióra keresünk munkatársakat. Rengeteg érdeklődő volt, sok állásajánlatot adtunk ki. Köszönjük.”
Arconic Köfém Mill Products Kft.

„ Kellemes hangulat, sok érdeklődő, profi lebonyolítás.”
MKB Bank

„Nagyon sok volt a látogató, az érdeklődő, nem is számítottunk rá."
Lidl Magyarország

„Az elvárásokat magasan meghaladta”
Simon Kft.

„Jól szervezett. A kommunikáció tökéletes volt. Kiemelnénk a sok látogatót.”
ALCOA Shared Services Hungary KFT.

 

 

Munkavállalói oldalról az állásbörze széles célcsoportnak szól. A látogatói között voltak hosszú ideje álláskeresők, fiatal pályakezdők, a munkaerőpiacra visszatérő édesanyák, vagy éppen olyan aktív dolgozók, akik váltani szeretnének.

A Fehérvár Médiacentrum is tudósítottak az Alba Regia Állásbörzéről: VIDEÓK.

Önöknél is szükség lesz ősszel új munkatársakra?

Találja meg az ideális munkatársát egy nap alatt  Székesfehérváron a II. Alba Regia Állásbörzén, ahol a személyes találkozás biztosítja a hatékony toborzást. 

Időpont: 2023 szeptember 29.

Helyszín: Székesfehérvár, MOL Aréna Sóstó rendezvényterme.

 

 

 
Alba Regia Állásbörze - Magyar