Kapcsolat

Alba Regia Állásbörze

Cím: 8000 Székesfehérvár, Sóstói Stadion - Rendezvényközpont,
Csíkvári út 10.

IDŐPONT: 2024. április 12. 9.00 és 15.00 óra között

Kiállítók részére információs vonal:
+36 30 9394 541

Látogatók részére információs e-mail cím:
info@albaregiaallasborze.hu

További információk


Felkészülés állásbörzére


Hogyan készülj fel, mit hozz magaddal?

Az alábbiakban összeszedtünk néhány ötletet, tippet, amivel érdemes készülni a rendezvényre.

Megfelelő öltözék

Ha még nem voltál állásbörzén, akkor sem szabad felkészületlenül érkezned. A börze napjára gondolj úgy, mint egy állásinterjúra! Érdemes megfelelő öltözéket viselned, hiszen ott az adott cégek képviselői várják a börzelátogatókat. Még ha személyiségünkkel meg is győznénk magunknak a szakembert, a kopott farmerünk esetleg elriaszthatja őt.

Önéletrajz

Állásbörze-látogatást ne tervezz önéletrajz nélkül, ugyanis ha valakinek szimpatikus voltál, szeretne majd rád emlékezni. Egy telefonszámmal semmire nem fog menni. Ráadásul munkáltatói szempontból a szakmai előéleted valamint a tanulmányaid a legfontosabbak (na meg a személyiséged).

Legyen többféle önéletrajzod - attól függően, milyen pozícióról beszélgetsz, olyat tudsz adni! Ha több oldalas a dokumentumod, mindenképpen tűzd össze az összetartozókat, nehogy a cégnél, ahová beadtad a pályázatodat, elkallódjon egy oldal.

A szervezők a kiállító munkaadók listáját mindig feltöltik a weboldalra,  melyet ITT találsz. Nézegesd végig ezeket, és amelyik ajánlat vagy cég szimpatikus, azt írd fel magadnak, így biztosan nem felejtesz el egyetlen olyan munkáltatóhoz sem odamenni, ahová akartál.

Bátorság

A cégek képviselői a standoknál arra várnak, hogy odamenj hozzájuk. Nem csak Te keresel állást, de ők is munkaerőt. Légy bátor, és szólítsd meg a cégek munkatársait! Mutatkozz be, kérdezd meg, milyen ajánlataik vannak, és mondd el, Te mihez értesz, mit tanultál.

Látogass ki 2024 április 12-én 9 és 15 óra között a III. Alba Regia Állásbörzére, és válogass több mint 500 állásajánlat közül!

Helyszín: Székesfehérvár, Sóstói Stadion Rendezvényközpont

Cím: 8000 Székesfehérvár, Csíkvári út 10.

 

 
Vissza az előző oldalra!
Alba Regia Állásbörze - Magyar