Kapcsolat

Alba Regia Állásbörze

Cím: 8000 Székesfehérvár, Sóstói Stadion - Rendezvényközpont,
Csíkvári út 10.

IDŐPONT: 2024. október 18. 9.00 és 15.30 óra között.

HELYSZÍN: Sóstói Stadion - Rendezvényközpont, Székesfehérvár, Csíkvári út 10.

Kiállítók részére információs vonal:
+36 30 9394 541

Látogatók részére információs e-mail cím:
info@albaregiaallasborze.hu

További információk


SK On Hungary Kft.

Mi adjuk az E-autók erejét!

Az SK On Hungary (SKOH) az SK Group tagja, amely Dél-Korea 3. legnagyobb cégcsoportja és a globális energiaipar egyik úttörője. Célunk, hogy világszintű energiaipari technológiákat fejlesszünk és hozzájáruljunk egy környezettudatosabb világ építéséhez. Az SKOH olyan ismert autómárkák akkumulátorbeszállítója, mint a Volkswagen, a Hyundai vagy a Ford.

Technológia, termelés

Akkumulátorcelláink tasak (pouch) technológiával készülnek. A technológia a nevét arról a négyrétegű (PET, Nylon, Alumínium, PE) erős, formatartó és szigetelő fóliáról kapta, melybe - mint egy tasakba - a cella tartalma az összeszerelés során bekerül. A termékek előállítása 4 nagyobb technológiai folyamat során történik, ezek: az Elektróda gyártás, az Összeszerelés, a Formázás és a Modul.

Az SK On magyarországi története

Első magyarországi e-autó akkumulátorgyárunk 2019-ben Komáromban kezdte meg működését, majd rövidesen elkezdődött a 2. komáromi gyár építése. A robbanásszerűen megnövekedett európai kereslet kielégítésére a 3. magyarországi gyártóegység építéséről is döntés született: 2021-ben indult Magyarország eddigi legnagyobb zöldmezős beruházása a fejér megyei Iváncsán. Az iváncsai üzemben már 2023 nyarán elindult a tesztgyártás, a termelésindítás 2024 tavaszára van tervezve.. Létszámunk már meghaladta a 2500 főt, év végére pedig 3600 kollégát szeretnénk foglalkoztatni Iváncsán.

Kiemelkedő bérek és amit az SK On nyújt

Minden szakterületen piaci és iparági átlag feletti bért nyújtunk kollégáinknak. Termelési munkatársaink (operátorok) elérhető bruttó keresete Iváncsán 625.000 Ft, a többi pozíció esetén pedig a szakmai tapasztalathoz mérten állapítjuk meg munkatársaink bérét. A fizetésen túl nettó 37.500 Ft SZÉP-kártya juttatásban részesülnek kollégáink. Ingyenes meleg étkezést vagy nettó 1600 Ft étkezési támogatást biztosítunk munkanaponként. Támogatjuk a munkábajárást is: dolgozóinkat ingyenes céges buszjáratok viszik a telephelyekre, egyes pozíciók esetén pedig 45 Ft/km üzemanyagtámogatást nyújtunk. A kollégák folyamatos szakmai fejlődéséhez ingyenes szakmai képzésekkel járulunk hozzá.

Várjuk jelentkezésedet!

Pályakezdőkre és tapasztalt szakemberekre egyaránt szükségünk van, így nálunk mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb pozíciót. Indítsd nálunk a karriered vagy építsd tovább: az SK arra törekszik, hogy minden munkatársa kihozhassa magából a maximumot!

Főbb területek, ahová kollégákat keresünk:

  • Műszakos betanított munka (operator, minőségellenőrzési technikus/vizuális ellenőr, cellaszétszerelő)
  • Műszakos szakmunka (elektromos és mechanikus karbantartó, vegyésztechnikus)
  • Állandó nappalos szakmunka (minőségértékelési technikus, munkavédelmi technikus)
  • Irodai munkakörök (mérnöki pozíciók, logisztika, security, GA, IT, SHE

Nyitott pozíciók (skonhungary.com)

 

 

SK On Hungary Kft.

Vissza az előző oldalra!
Alba Regia Állásbörze - Magyar