Kapcsolat

Alba Regia Állásbörze

Cím: 8000 Székesfehérvár, Sóstói Stadion - Rendezvényközpont,
Csíkvári út 10.

IDŐPONT: 2024. október 18. 9.00 és 15.30 óra között.

HELYSZÍN: Sóstói Stadion - Rendezvényközpont, Székesfehérvár, Csíkvári út 10.

Kiállítók részére információs vonal:
+36 30 9394 541

Látogatók részére információs e-mail cím:
info@albaregiaallasborze.hu

További információk


KVV Tartály és Csővezeték Építő Zrt.

A siófoki székhelyű KVV Tartály és Csővezeték Építő Zrt. komplex ipari megoldásokat nyújtó, 100%-ban MOL tulajdonú vállalat, a közép-európai régió egyik legjelentősebb olaj-, gáz- és energiaipari csővezeték- és tárolótartály-építésre szakosodott cége. Üzleti filozófiánkkal összhangban, technológiáink, berendezéseink és gépparkunk immár 70 éve tartó fejlesztésének eredményeit felhasználva, a felhalmozott szaktudásra támaszkodva innovatív és magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtunk ügyfeleink számára mind Magyarországon, mind külföldi piacokon, például Németországban, Kuvaitban, Lengyelországban.

EBK-tudatosság (Egészség-, Biztonság- és Környezetvédelem) Felelős munkáltatóként kiemelt fontosságúnak tartjuk munkatársaink egészségét és biztonságát. A MOL-csoport tagjaként mindent megteszünk annak érdekében, hogy szakmai sikereink egyik meghatározó ismérve legyen a projektjeink biztonságos, balesetek és foglalkozási megbetegedések nélküli lebonyolítása, amely garantálja mind ügyfeleink elégedettségét, mind a munkavállalóink kiszámítható és biztonságos munkavégzését.

FŐBB TEVÉKENYSÉGEINK.

Építés-szerelési tevékenység a gáz-és olajipar területén: - szénhidrogén szállító csőtávvezetékek és tartozékainak kivitelezése - hírközlési kábelhálózatok építése és szerelése - tartályok és tartozékaik építése és rekonstrukciója Acél csőkészítmények és egyéb termékek gyártása: - acél csőívek, térbeli ívek, izometriák hajlítása - tartályok, nyomástartó készülékek, csőkészítmények gyártása - csőtartó szerkezetek gyártása és szerelése - szerelvények gyártása, javítása, felújítása Tanúsított minőségellenőrzési vizsgálatok - roncsolásos vizsgálatok - roncsolásmentes vizsgálatok

TOVÁBBI RÉSZLETEKÉRT KÉRLEK, LÁTOGASS EL A KVV.HU HONLAPRA.

Kiemelkedő bérek és amit KVV Zrt. nyújthat a számodra:

Minden szakterületen piaci átlag feletti bért nyújtunk. A fizetésen túl évi bruttó 800.000 Ft CAFETERIA juttatásban részesülnek kollégáink, aminek a felhasználási módját a munkavállalók maguk határozhatják meg (legyen az akár SZÉP-kártya, önkéntes egészségpénztár vagy magánnyugdíjpénztár). Térítjük a munkába járás költségeit is, 45 Ft/km üzemanyag-támogatás formájában. 

KVV Tartály és Csővezeték Építő Zrt.

Vissza az előző oldalra!
Alba Regia Állásbörze - Magyar