Kapcsolat

Alba Regia Állásbörze

Cím: 8000 Székesfehérvár, Sóstói Stadion - Rendezvényközpont,
Csíkvári út 10.

IDŐPONT: 2024. október 18. 9.00 és 15.30 óra között.

HELYSZÍN: Sóstói Stadion - Rendezvényközpont, Székesfehérvár, Csíkvári út 10.

Kiállítók részére információs vonal:
+36 30 9394 541

Látogatók részére információs e-mail cím:
info@albaregiaallasborze.hu

További információk


KÖZÉP-DUNÁNTÚLI ORSZÁGOS BÜNTETÉS-VÉGREHAJTÁSI INTÉZET

A büntetés-végrehajtási szervezet a törvényben meghatározott szabadság-elvonással járó büntetéseket, intézkedéseket, büntetőeljárási kényszerintézkedéseket, a szabálysértési elzárást, a szabadságvesztésből szabadultak utógondozását, valamint egyes pártfogófelügyelői feladatokat végrehajtó állami, fegyveres rendvédelmi szerv.
 
A büntetés-végrehajtás feladata a büntetési célok érvényesítése, mellyel hozzájárul a közrend és a közbiztonság erősítéséhez. Törvényes feladatainak ellátása során – a fogvatartottak társadalomba történő visszailleszkedésének elősegítése érdekében – együttműködik más állami szervekkel, civil szervezetekkel és vallási közösségekkel.
 
A büntetés-végrehajtási szervezethez felvételre kerülők a rendvédelmi szerv hivatásos,rendvédelmi igazgatási alkalmazotti állományú tagjai, illetve munkavállalói lesznek. Az állománytagok részére egy stabil, kiszámítható, előmeneteli lehetőséget támogató munkahelyet biztosítunk, melyhez fokozott erkölcsi és anyagi megbecsülés párosul.
 
Kollégáink számára lehetőséget biztosítunk a folyamatos fejlődésre. Az illetményen kívül egyéb juttatásokkal támogatjuk dolgozóinkat, ilyen például a cafetéria, útiköltség támogatás, albérleti hozzájárulás. Ezen felül különböző rekreációs programokat és üdülési lehetőségeket nyújtunk kollégáink részére.
 
A Közép-dunántúli Országos Büntetés-végrehajtási Intézet Baracska-Annamajor székhellyel, valamint székesfehérvári és martonvásári telephellyel működő országos jellegű büntetés-végrehajtási intézet.
 
Érdeklődni lehet az intézet személyügyi osztályán lehet.
 
Tel.: 22/454-023 E-mail: baracska.uk@bv.gov.hu
 
Az intézet baracskai objektuma mellett különálló egységként működik az Annamajori Mezőgazdasági és Kereskedelmi Kft., amely korszerű péküzemén túl mezőgazdasági jellegű munkahelyeken (pl. tehenészet, növénytermesztés, stb.) foglalkoztatja a baracskai objektumban elhelyezett fogvatartottak nagy részét.
KÖZÉP-DUNÁNTÚLI ORSZÁGOS BÜNTETÉS-VÉGREHAJTÁSI INTÉZET

Vissza az előző oldalra!
Alba Regia Állásbörze - Magyar