Kapcsolat

Alba Regia Állásbörze

Cím: 8000 Székesfehérvár, Sóstói Stadion - Rendezvényközpont,
Csíkvári út 10.

IDŐPONT: 2024. október 18. 9.00 és 15.30 óra között.

HELYSZÍN: Sóstói Stadion - Rendezvényközpont, Székesfehérvár, Csíkvári út 10.

Kiállítók részére információs vonal:
+36 30 9394 541

Látogatók részére információs e-mail cím:
info@albaregiaallasborze.hu

További információk


GRUNDFOS MAGYARORSZÁG GYÁRTÓ KFT

A Grundfos Magyarország Gyártó Kft. (GMH), Tatabányán kezdte meg működését 24 évvel ezelőtt, ahol az első gyárat, 2002-ben már követte is a második, majd később 2007-ben és 2013-ban a székesfehérvári gyárak megnyitásával ma már 2 telephelyen, 4 gyártóegységgel rendelkezik.
 
A cégcsoportunk 2020-ban ünnepelte fennállásának 75. évfordulóját, melynek világszerte több, mint 19.000 munkavállalója van, ebből körülbelül 2700 itt, Magyarországon. Vállalatunk fő profilja, elektromos motor és szivattyúgyártás, minden, ami vízzel kapcsolatos technológia, abban mi élenjárók szeretnénk lenni. A GMH az évek során a cégcsoport második legnagyobb gyártóvállalatává fejlődött, mely mára nem csupán gyártási tevékenységeket folytat (villanymotorok és szivattyúk), de olyan funkciókat is ellát a csoporton belül, mint a regionális beszerzés, a kutatás-fejlesztés, a vevőkapcsolati osztály üzemeltetése és a látogató és a technológiai központok kezelése.
 
A fenntarthatóság, a jövőre való odafigyelés nagyon fontos szempont számunkra, ezért olyan innovatív technológiákat alkalmazunk, találunk ki és fejlesztünk időről időre, amivel valóban az élhető bolygót és a tiszta vizet tudjuk biztosítani mindenki számára.
 
Az elérhető munkarendek tekintetében míg Fehérváron 8 órás munkarendben, inkább forgó műszakban dolgoznak a kollégák, addig Tatabányán a fix, állandó műszak jellemző.
Cégkultúrából is adódik, és fontos számunkra, hogy azok a jelöltek, akik hozzánk eljönnek és a dolgozóinkká válnak, hosszú távon tudjanak nálunk maradni.
 
Töretlenül képviseljük alapítónk vállalati kultúrájának legfontosabb elemeit, melynek két fundamentális alapja az esélyegyenlőség és a családbarát szervezeti kultúra. 2019 óta, mint Családbarát mentorvállalat, és a kezdetek óta Fogyatékosság-barát munkahelyként tevékenykedünk.
 
A munkavállalóink jól-léte nélkülözhetetlen ahhoz, hogy egészségesek, hatékonyak és elkötelezettek legyenek. Ezért fontosak számunkra közösségi eseményeink, a jubileumok megünneplése, a saját konditerem biztosítása, hogy gyárainkban helyben működnek melegkonyhás éttermek, a szünetidő pedig akár a szabadban is eltölthető.
 
Több vagyunk, mint egy szivattyúgyártó vállalat. Hisszük, hogy minden csepp víznek megvan az ereje ahhoz, hogy megváltoztassa a világot, és mi ennek a lehetőségnek a kibontására törekszünk. Mert ahol mások problémákat látnak, ott mi lehetőségeket látunk.
 
Szeretettel várunk standunknál, ha egy kis segítséget, iránymutatást szeretnél az álláskereséshez.
Ebben segítségedre lehet weboldalunk is, ahol több aktív állásajánlat közül válogathatsz magyarországi gyárainkban vagy akár globális területen is: www.grundfos.com/hu
 
GRUNDFOS MAGYARORSZÁG GYÁRTÓ KFT

Vissza az előző oldalra!
Alba Regia Állásbörze - Magyar