Kapcsolat

Alba Regia Állásbörze

Cím: 8000 Székesfehérvár, Sóstói Stadion - Rendezvényközpont,
Csíkvári út 10.

IDŐPONT: 2024. október 18. 9.00 és 15.30 óra között.

HELYSZÍN: Sóstói Stadion - Rendezvényközpont, Székesfehérvár, Csíkvári út 10.

Kiállítók részére információs vonal:
+36 30 9394 541

Látogatók részére információs e-mail cím:
info@albaregiaallasborze.hu

További információk


ER-FA 2000 Faipari Kft - ERTL Faipari Kft

Az ERTL Cégcsoportot alkotó Ertl Faipari Kft és ER-FA 2000 Faipari Kft. célja, hogy mindenkori, innovatív termékeit minőségi, ár- értékarányos szolgáltatásait magas szintű szaktudással támogatva, megbízhatóan, határidőre biztosítsa vevői számára.
 
Célunk és tervünk, hogy a megrendelők megálmodott bútorait megvalósíthassuk.
 
Cégcsoportunk 1990-ben egyéni vállalkozásként indult, ezt követően 1996-ban a vállalat tulajdonosa megalapította az ER-FA 2000 Faipari Kft-t, melynek tevékenységi köre bútoralapanyag és bútorkellék kereskedelem, valamint egyedi bútorgyártás volt. A folyamatos növekedésnek köszönhetően 2001-ben különvált a kereskedelem és a bútorgyártás rész, így megalakult az ERTL Faipari Kft. A két fő tevékenység különválasztásával optimalizálni tudtuk az anyagbeszerzést és a kereskedelmi feladatokat, valamint a termelést gazdaságosabban és költséghatékonyabban tudjuk megvalósítani.
 
ER-FA 2000 Faipari Kft
 
A Dunántúl egyik legnagyobb bútoralapanyag és bútorkellék kereskedésévé vált, ahol az alapanyagoktól, a kellékeken, vasalatokon át a felületkezelő anyagokig minden rendelkezésre áll legyen szó asztalos üzemről, vagy csupán barkácsolási feladatról. A széles alapanyag kínálatot a kapcsolódó szolgáltatások: lapszabászat, élzárás teszik teljessé.
 
Ertl Faipari Kft
 
Gyártóüzemünkben minden feltétel adott, hogy a mai kor elvárásainak megfelelő bútorokat gyártsunk itthoni és nemzetközi megrendelőink számára.
Kapacitásunk lehetővé teszi nagy projektek vállalását, valamint az egyedi termékek előállítására is megfelelő szakmai háttérrel rendelkezünk. Projektjeink közé sorolhatóak szállodák, hotelek, kastélyok, luxus apartmanok teljeskörű bebútorozási munkái, valamint világmárkák üzletberendezéseinek elkészítése és beépítése. Vállalati ideológiánkban a minőség fontos szerepet tölt be, ezért a minőségellenőrzésre kiemelt feladatként tekintünk. Így válhattunk több nemzetközi hálózat komoly beszállítójává.
 
Cégcsoportunk kiemelkedő munkafeltételeket biztosít közel 185 munkatársunknak modern felszereltségű gyártóüzemével, alapanyag és készáru raktáraival, 2 automata raktárával, valamint frissen felújított üzleteivel és modern irodaházaival.
 
Ha faipari végzettséggel rendelkezel, vagy érdekel az irodai, raktári munkakör, esetleg a kereskedelemben vagy a bútortervezésben is jártas vagy, várjuk jelentkezésedet!
 
Nyitott pozícióinkat megtalálod az alábbi oldalakon
 
 
 
Jelentkezni a karrier@erfa.hu e-mail címen tudsz.
 
Befogadó és támogató csapattal, családias munkahelyi légkörrel várunk, munkakezdésedet beillesztési mentoring programmal támogatjuk.
Cégcsoportunkat a folyamatos fejlődés jellemzi, ezért fontos számunkra kollégáink különböző tréningekkel történő fejlesztése, valamint figyelünk a munka-magánélet egyensúlyára.  Juttatási csomagunk kiemelkedő, továbbá változatos céges rendezvényeinkkel erősítjük cégcsoportos összetartozásunkat.

Telephelyeink:

ER-FA Kft

8000 Székesfehérvár, Szent Flórián körút és Zámolyi út sarka

8060 Mór, Asztalos utca 3.

Ertl Kft

8060 Mór, Asztalos utca 16.

Dolgozz nálunk és légy részese a modern bútorok világának!
 ER-FA 2000 Faipari Kft - ERTL Faipari Kft

Vissza az előző oldalra!
Alba Regia Állásbörze - Magyar