Kapcsolat

Alba Regia Állásbörze

Cím: 8000 Székesfehérvár, Sóstói Stadion - Rendezvényközpont,
Csíkvári út 10.

IDŐPONT: 2024. október 18. 9.00 és 15.30 óra között.

HELYSZÍN: Sóstói Stadion - Rendezvényközpont, Székesfehérvár, Csíkvári út 10.

Kiállítók részére információs vonal:
+36 30 9394 541

Látogatók részére információs e-mail cím:
info@albaregiaallasborze.hu

További információk


Emerson Process Management Magyarország

Az Emerson Automation Solution piacvezető a termelési folyamatok optimalizálásában és automatizálásában, melyet csúcstechnológiát képviselő termékeivel és kimagasló iparági tapasztalatával ért el. 30 éves székesfehérvári jelenlétünkkel igazolhatjuk, hogy stabil háttérrel rendelkezünk széles portfóliónknak köszönhetően. 
 
A legösszetettebb, minden szolgáltatási szintre kiterjedő automatizálási portfólióval rendelkezünk, amely innovatív megoldásokat kínál az ipari folyamatokban. Automatizációs rendszereink segítik  ügyfeleinket a különféle iparágakban, a termelés maximalizálásában, energia- és üzemeltetési költségek optimalizálása mellett. Elsősorban ipari folyamatszabályozással foglalkozunk, egyedi gyártású szelepeinket világszerte használják az olaj- és vegyiparban, élelmiszeriparban és nem mellesleg a gyógyszeriparban is. Innovatív rendszereinkkel elősegítjük a fenntarthatóságot, illetve megóvjuk munkavállalóink, és környezetünk biztonságát. Globális kiterjedésű cégként a vállalati értékek fontos szerepet töltenek be szervezetünk életében.
Világszerte több mint 60 ezer munkavállalót 200 telephelyen alkalmazunk. Hiszünk abban, hogy a sokszínű és befogadó munkakörnyezet hozzájárul a kreatív ötletek kialakításában, amely innovációt inspirál és a legjobb megoldásokat kínálja ügyfeleink számára. Különlegességünk abban rejlik, hogy vevőink minden igényét igyekszünk kielégíteni, mely mögött komoly mérnöki  támogatás zajlik annak érdekében, hogy a vevők álma megvalósítható legyen.
 
 7 fő értékünk, melyek mellett működünk:
 
1. Tisztesség - Munkánk során az etikai kódexünkben foglaltak szerint járunk el, ezáltal bizalmas kapcsolatot teremtünk kollégáinkkal, ügyfeleinkkel, beszállítóinkkal és a közösségekkel egyaránt
 
2. Biztonság és minőség - Elkötelezettek vagyunk abban, hogy a legmagasabb fokú biztonságot és minőséget nyújtsuk kollégáinknak és ügyfeleinknek egyaránt
 
3. Kollégáink támogatása - Nyitott és befogadó munkakörnyezetünkben felkutatjuk és támogatjuk a kivételesen tehetséges munkavállalóinkat, akiket segítünk mind szakmai, mind személyes céljaik elérésében.
 
4. Ügyfélközpontúság - Folyamatosan figyelünk ügyfeleinkre, hogy megértsük valós igényeiket és olyan egyedi megoldásokat nyújthassunk nekik, amelyek a sikereikhez szükségesek.
 
5. Folyamatos fejlődés - Az üzleti tevékenységünk minden területén fejlődni akarunk, ennek fenntartása érdekében folyamatosan mérjük eredményeinket és elkötelezett vezetői stílust alkalmazunk.
 
6. Együttműködés - Minden területen, alapelveinkben, üzleti egységeinkben és működésünkben képességeink összehangolására és teljes kihasználásra törekszünk.
 
7. Innováció - Elkötelezetten keressük az új technológiákat és szakmai megoldásokat, melyek segítségével  ügyfeleinknek kézzelfogható értéket nyújtunk.
 
Elérhetőségünk:
Cím: 8000 Székesfehérvár, Holland fasor 6.
Telefonszám: +36 22 543 600
 
A jelentkezéseket a következő e-mail címre várjuk: allas.fehervar@emerson.com
 
Emerson Process Management Magyarország

Vissza az előző oldalra!
Alba Regia Állásbörze - Magyar