Kapcsolat

Alba Regia Állásbörze

Cím: 8000 Székesfehérvár, Sóstói Stadion - Rendezvényközpont,
Csíkvári út 10.

IDŐPONT: 2024. október 18. 9.00 és 15.30 óra között.

HELYSZÍN: Sóstói Stadion - Rendezvényközpont, Székesfehérvár, Csíkvári út 10.

Kiállítók részére információs vonal:
+36 30 9394 541

Látogatók részére információs e-mail cím:
info@albaregiaallasborze.hu

További információk


Columbus McKinnon

A Columbus McKinnon Hungary Kft. 2003 óta van jelen Magyarországon. Jelenleg közel 60 munkatárssal dolgozik több, mint 3000 négyzetméter gyártó – és raktárterületen. A gyártás mellett a másik fő tevékenysége a kereskedelem: a magyarországi partnereken kívül az összes jelentős – a régióban működő - kereskedőt ellátja emelő eszközökkel.

TEVÉKENYSÉGÜNK

A Columbus McKinnon (NASDAQ: CMCO) olyan intelligens mozgatási megoldások vezető tervezője, gyártója és forgalmazója világszerte, amelyek – az anyagok hatékony és ergonomikus mozgatásával, emelésével, áthelyezésével és rögzítésével – előremozdítják a világot és javítják az életminőséget.

Főbb termékeink közé tartoznak az emelők, darualkatrészek, precíziós szállítószalag-rendszerek, kötélzetszerszámok, könnyűvasúti munkaállomások, valamint digitális teljesítmény- és mozgásvezérlő rendszerek. Olyan kereskedelmi és ipari alkalmazásokra összpontosítunk, amelyek megkövetelik a kiváló tervezési és mérnöki know-how révén biztosított biztonsági funkciókat és minőséget.

MÁRKACSALÁD

Számos jól ismert márkánk – köztük a CM, Magnetek, STAHL CraneSystems és a Dorner – hihetetlenül hűséges követőtáborral rendelkezik kiváló kialakításuknak, tartósságuknak és megbízhatóságuknak köszönhetően. A felhasználók terméknév szerint keresik a Columbus McKinnon termékeit, mert a kiváló minőség magas kényelmi szintet biztosít.

CÉLUNK:

Együtt olyan intelligens mozgatási megoldásokat hozunk létre, amelyek előre mozdítják a világot és javítják az életminőséget.

KÜLDETÉSÜNK:

Szakszerű, professzionális megoldásokat és termékeket kínálunk, melyek révén - nagy jelentőségű problémáik megoldása következtében - elnyerjük az ügyfelek bizalmát.

VÍZIÓNK:

A biztonságos és intelligens mozgatási megoldások globális vezetőjévé kívánunk válni.

ÉRTÉKEK:

A következő hat érték az alapja mindennek, amit teszünk, és minden szempontból vezérlik az ügyfeleinkkel, szállítóinkkal és egymással folytatott munkánkat és üzletmenetünket:

  1. Nyerni csapatként.

  2. Biztonságra törekedni mindentevékenységnél.

  3. Teljesíteni a kötelezettségvállalást.

  4. Eltérő módon gondolkodni.

  5. Egyszerűvé tenni az üzletkötést.

  6. Feddhetetlenül cselekedni.

GLOBÁLIS JELENLÉTÜNK

Az észak-karolinai Charlotte-ban található központunkból globális forgalmazói hálózatot kezelünk, amely biztosítja, hogy termékeink bárhol, bármikor és bármilyen helyzetben könnyen elérhetők legyenek. Segítünk ügyfeleinknek csökkenteni az állásidőt azáltal, hogy Észak-Amerikában raktári forgalmazókat veszünk igénybe, így lehetővé téve számukra a termékek és alkatrészek gyors beszerzését.

Termékcsaládunk nagy része észak-amerikai üzemekben készül, ami azt jelenti, hogy számos kérést fel tudunk gyorsítani, és a termékeket még gyorsabban tudjuk kiszállítani a belföldi felhasználóknak.

NEMZETKÖZI JELENLÉTÜNK:

  • világszerte 3.400 munkavállaló
  • 7 országban 19 gyár
  • 23 országban 30+ értékesítési, szerviz- és raktárhelyiség

TANULÁS ÉS FEJLŐDÉSI LEHETŐSÉG

A Columbus McKinnon elkötelezett a csapata minden egyes tagjának karrierfejlesztése és a hatékonyság mellett, lehetőséget biztosít az innovációra, a kapcsolatteremtésre és a növekedésre.

A csapatmunkára nagy hangsúlyt fektetünk és törekszünk a sokszínűségre. A Columbus McKinnonnál nem csak karriert lehet építeni. A Columbus McKinnon több iparágban is az élen jár innovatív megoldásaival: pl. színháztechnika, autógyártás és még sok más.

Csatlakozzon egy olyan csapathoz, amely elkötelezett szakemberekből áll. Munkatársaink együttműködve dolgoznak az innovatív mozgatásvezérlő termékek, technológiák és rendszerek számtalan iparágban változást előidéző fejlesztésén.

Emeld a karriered egy új szintre a Columbus McKinnon-nál!

Várunk Téged az Állásbörzén a Columbus McKinnon Hungary Kft. standjánál szellemi és fizikai álláslehetőségekkel egyaránt!

Látogass el a standunkra!

Cím: 8000 Székesfehérvár, Vásárhelyi út 5., VI. ép.

Honlap: www.cmco.hu

Columbus McKinnon

Vissza az előző oldalra!
Alba Regia Állásbörze - Magyar