Kapcsolat

Alba Regia Állásbörze

Cím: 8000 Székesfehérvár, Sóstói Stadion - Rendezvényközpont,
Csíkvári út 10.

IDŐPONT: 2024. október 18. 9.00 és 15.30 óra között.

HELYSZÍN: Sóstói Stadion - Rendezvényközpont, Székesfehérvár, Csíkvári út 10.

Kiállítók részére információs vonal:
+36 30 9394 541

Látogatók részére információs e-mail cím:
info@albaregiaallasborze.hu

További információk


Arconic-Köfém Mill Products Hungary Kft

A vállalat napjainkban Európa egyik vezető alumínium hengerművét üzemelteti, amely megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek, és termékek széles körét kínálja az ipari és szállítmányozási piacok számára.

Az Arconic-Köfém Mill Products Hungary Kft. a hengerműben, az öntödében és az üzleti támogató szervezeti egységekben kb. 800 főt foglalkoztat. A vállalat számos globális Arconic vállalkozás számára nyújt támogatást, és teljes mértékben a felelősségteljes, biztonságos működésre fókuszál, szoros együttműködésben az ügyfelekkel, beszállítókkal és a társadalmi közösséggel.

Az öntöde hengerelési tuskókat, kerek keresztmetszetű préstuskókat gyárt sajtolási és kovácsolási megmunkálásra, gyakorlatilag bármilyen típusú alumíniumötvözetből.

A hengermű a hengerelt termékek széles skáláját képes előállítani, többek között lemezeket, lapokat, szalagokat, tárcsákat, cseppmintás lemezeket és keményforrasztási termékeket a végfelhasználók széles köre számára. Fő piacaink az autóipar, az építőipar, a gépgyártás, a csomagolóipar, elektromos termékek, háztartási termékek gyártása és a szállítmányozási ágazatok.

Az Arconic-Köfém Mill Products Hungary Kft. a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelő termékei több, mint 90%-át exportálja, főként Nyugat-európai országokba.

Arconic-Köfém Mill Products Hungary Kft

Vissza az előző oldalra!
Alba Regia Állásbörze - Magyar