Kapcsolat

Alba Regia Állásbörze

Cím: 8000 Székesfehérvár, Sóstói Stadion - Rendezvényközpont,
Csíkvári út 10.

IDŐPONT: 2024. október 18. 9.00 és 15.30 óra között.

HELYSZÍN: Sóstói Stadion - Rendezvényközpont, Székesfehérvár, Csíkvári út 10.

Kiállítók részére információs vonal:
+36 30 9394 541

Látogatók részére információs e-mail cím:
info@albaregiaallasborze.hu

További információk


ALDI

Szereted a frissen sült péksütemény illatát? Elbírsz egy kamionnyi áruval?

Az ALDI sokrétű, izgalmas, változatos munkaköröket kínál az ország számos pontján. Üzlethálózatunk bővülése miatt folyamatosan keresünk Bolti eladókat, Raktári munkatársakat és számos irodai és IT pozícióval is várjuk a leendő kollégákat.

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. 2008-ban nyitotta meg hálózatának első áruházát Magyarországon, országszerte jelenleg több, mint 170 üzlettel van jelen a magyar kiskereskedelemben és több mint 6.000 főt foglalkoztat.

Az ALDI-nál nagy hangsúlyt fektetünk munkatársaink egészségére, legyen szó a foglakozás-egészségügyi támogatásról, vagy a vállalatunk által biztosított szűrőprogram lehetőségéről. Munkavállalóinknak minden nap friss zöldség és gyümölcs, tea, kávé és víz biztosított a jól felszerelt konyhákban. Kedvezményes sportkártyát biztosítunk a mozogni vágyóknak és emellett aktív sportközösségünkhöz is csatlakozhatsz.

A testi egészség mellett a lelki és szociális egészségre is nagy hangsúlyt fektetünk, hiszen a pozitív munkakörnyezet erősíti a jóllétünket. Az egészséges vezetési és vállalati kultúra, a csapat összetartása és a kölcsönös megbecsülés kulcsfontosságú sikertényezők. Különböző programokkal bíztatunk csapatrendezvényeken való részvételre, mint például közös túrázások, kerékpározások és futások, illetve saját szervezésű sport kihívások.

Mindennapi munkánk során bizalommal vagyunk egymás iránt, mert a kölcsönös motiváció és az összetartás az, ami előre visz minket. Tudjuk, hogy csak együtt lehetünk olyan jók, amilyenek lenni szeretnénk.

Azért dolgozunk minden nap az ALDI-nál, hogy üzleteink zavartalanul működhessenek és a vásárlóink minden nap elégedetten térjenek be hozzánk.

2023-ban az ALDI harmadszorra is elnyerte az Év Boltja díjat, valamint a munkavállalói iránt tanúsított gondoskodás miatt elnyerte az „Év Munkáltatója díjat az FMCG Kiskereskedelemben”. Ezen felül a 2023-as évben az ALDI újból elnyerte a „Megbízható Munkaadó díjat” is.

A karrierlehetőségekről bővebb információ a www.karrier.aldi.hu honlapon található.

 

 

 

ALDI

Vissza az előző oldalra!
Alba Regia Állásbörze - Magyar