Kapcsolat

Alba Regia Állásbörze

Cím: 8000 Székesfehérvár, Sóstói Stadion - Rendezvényközpont,
Csíkvári út 10.

IDŐPONT: 2024. október 18. 9.00 és 15.30 óra között.

HELYSZÍN: Sóstói Stadion - Rendezvényközpont, Székesfehérvár, Csíkvári út 10.

Kiállítók részére információs vonal:
+36 30 9394 541

Látogatók részére információs e-mail cím:
info@albaregiaallasborze.hu

További információk


Alba Mentor Humán Szolgáltató Alapítvány

Alba Mentor Humán Szolgáltató Alapítvány - Iránytű a munkaerőpiacon

Szervezetünk, olyan meghatározó munkaerő-piaci, rehabilitációs szolgáltató, amelyet a minőség, a társadalmi felelősség és az azt megtestesítő tevékenység jellemez.

Célunk, hogy elősegítsük a megváltozott munkaképességű, fogyatékossággal élő személyek és az oktatási intézményekből kikerülő sajátos nevelési igényű fiatalok munkaerő-piaci helyzetét, valamint támogatást nyújtsunk a munkáltatóknak a speciális igényekkel rendelkező célcsoport foglalkoztatásában. Komplex szolgáltatás rendszer működtetésével biztosítjuk ügyfeleink támogatásának, kiszolgálásának folytonosságát. Foglalkozási rehabilitációs szolgáltatásaink során a megváltozott munkaképességű személyek megmaradt, fejleszthető képességeire épülő komplex rehabilitáció, munkaerő-piaci integráció és munkába állás elősegítése, a foglalkoztathatóság fejlesztése valósul meg.

Egy munkaerő közvetítő cég sem ismeri nálunk jobban a megváltozott munkaképességű, személyek helyzetét, nehézségeit és igényeit. Mi megmutatjuk, hogyan tud a hátrányokból előnyt kovácsolni. Kihasználva a meglévő készségeit, képességeit Ön is teljes értékű munkát képes végezni!

Cégvezetőket támogatunk a munkaerő megtalálásában, a kiválasztásban, a foglalkoztatásában és a munkaerőfejlesztésben. Támogatjuk a vezetői kihívásokban és a munkacsoportok motiválásában. Szemléletformáló tevékenységet végzünk, hogy az ép és az egészségkárosodott munkavállalók csapatban tudjanak dolgozni. Segítünk a cégeknek az egyenlő esélyeket biztosító munkahely megteremtésében.

A megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatásával az Ön szervezete egyszerre tud társadalmi felelősséget vállalni, az esélyegyenlőség megteremtéséhez hozzájárulni, költséget megtakarítani és új munkavállalókhoz jutni.

Mint Akkreditált foglalkoztató, magunk is foglalkoztatunk megváltozott munkaképességű és sajátos nevelési igényű személyeket. Piaci szolgáltatásainkat ügyfeleink készségeire, képességeire alapozva hoztuk létre. Szolgáltatásaink között szerepel a weboldal szerkesztés és karbantartás, irodai szolgáltatások. Bérmunka szolgáltatásunk keretein belül rehabilitációs foglalkoztatónkban, kézzel készített, magas minőségű termékeket állítunk elő megbízóink számára.

Hiszünk abban, hogy az ember életében az egyik legfontosabb tényező a munkához való jog, és az értelmes, hasznos munkavégzés.

Ha ön megváltozott munkaképességű álláskereső vagy rehabilitációs foglalkoztatásra nyitott cégvezető, keressen minket bizalommal.

Cím: Mentorház, 8000 Székesfehérvár, Kossuth u.5.

Telefon: +36 30 598 3806

E-mail: info@albamentoralapitvany.hu

Web: https://albamentoralapitvany.hu/

Állásportál: https://albamentoralapitvany.hu/project_category/allasok/

 

 

Alba Mentor Humán Szolgáltató Alapítvány

Vissza az előző oldalra!
Alba Regia Állásbörze - Magyar