Kapcsolat

Alba Regia Állásbörze

8000 Székesfehérvár, Sóstói Stadion - Rendezvényközpont,
Csíkvári út 10.

KIÁLLÍTÓK 2023. szeptember 29. / Praktiker

PraktikerPraktiker

A Praktiker az európai barkácsáruházak egyik legismertebb és legmeghatározóbb márkája, amely hosszú múlttal és tapasztalattal rendelkezik.
 
Praktiker - Meg tudod csinálni!

A Praktiker múltja az 1978-as években gyökerezik, az ezt követő évtizedekben számos európai országban megjelent. A márka jelenleg kizárólag Magyarországon van jelen, országszerte 16 városban mintegy 20 áruházzal. A cég tulajdonosa 2016 óta a Wallis Asset Management. A Praktiker az áruházakban és a központi irodájában több mint 1600 munkavállalót foglalkoztat.

A Praktiker márka a piacra lépése óta egyet jelent a kreatív önmegvalósítással, a minőségi termékekkel és kiszolgálással, a környezetünk építésével és szépítésével. Vállalatunk mindig is felelősséget vállalt a közösség érdekében, és közreműködött társadalmi célú kampányok megvalósításában. Jól tudjuk: nem csak közvetlen környezetünkért vagyunk felelősek, hanem a jövő munkaerőpiaci szereplőiért is. Célunk olyan ügyek támogatása, amelyek jól illeszkednek a Praktiker HR-stratégiájához, ugyanakkor összefogásra épülnek, és képesek kiváltani a közvélemény érdeklődését, aktivizálni a társadalom és a gazdaság szereplőit.

Hitvallásunk, hogy a környezet kialakítása örömmel tölt el.

Hiszünk abban, hogy együtt könnyebb: Praktiker – te is meg tudod csinálni!

Csatlakozz hozzánk és dolgozzunk együtt!

Cím: Praktiker Kft.
1095 Budapest, Mester utca 87.
https://karrier.praktiker.hu/


 


« Vissza az előző oldalra!


Alba Regia Állásbörze - Magyar