Kapcsolat

Alba Regia Állásbörze

8000 Székesfehérvár, Sóstói Stadion - Rendezvényközpont,
Csíkvári út 10.

KIÁLLÍTÓK 2023. szeptember 29. / Perfekt Zrt.

Perfekt Zrt.Perfekt Zrt.

A Perfekt a felnőttképzés területén, egy több évtizedes gyakorlattal rendelkező cég, amely a mai, modern kor követelményeivel párhuzamosan fejlődik és biztosít partnerséget az élethosszig tartó tanulásban.

A felnőttképzési piac nagy tradícióval bíró, aktív szereplőjeként célunk, hogy széleskörű és magas színvonalú szakmai képzéseinkkel és tréningeinkkel - kontaktórás, online vagy e-learning formában - a lehető legmagasabb szinten tegyünk eleget mind a munkáltatók, mind pedig a képzésben résztvevők igényeinek és elvárásainak.

Lépést tartunk a változó piaci igényekkel, vállalatok és magánszemélyek számára is biztosítunk egyedi, komplex szolgáltatásokat. Az eltérő igényekhez igazodva, rugalmasan szervezzük a megrendelt képzéseket, legyen szó a helyszínről, ütemezésről, vizsgáztatásról vagy akár a tananyagellátásról.

Egyik fókuszterületünk a soft skillek, vagyis azon személyes készségek fejlesztése, amelyek a munkaadók szempontjából, kulcsfontosságú szerepet játszanak munkavállalóik motiválásában és egy összetartó munkacsoport kialakításában. A személyes készségfejlesztés kiemelkedően pozitívan befolyásolja a harmonikus munkakörnyezet megteremtését, ami növeli a termelékenységet, elősegíti az innovációt és erősíti a munkavállalók közötti jó kapcsolatokat

Kínálatunkban elérhetők szakképesítések és részszakmákipari képzésekmérlegképes könyvelők, adószakértők kreditpontos e-learning továbbképzése, valamint magánszemélyeknek, illetve vállalatoknak szóló kompetenciafejlesztő tréningek.

Népszerű irányok a szakképesítések és részszakmák körében a gazdasági szakmai képzések, mint például a Vállalkozási mérlegképes könyvelő, Adótanácsadó, Munkaerő-gazdálkodási és Társadalombiztosítási ügyintéző vagy Export koordinátor. A manapság Magyarországon egyik legkeresettebb és a legjobban megfizetett területen, az informatika világában is nyújtunk Szoftvertesztelő és Szoftverfejlesztő képzéseket. Változatos szakképesítési palettánkon szerepel számos további egy éven belül elvégezhető képzés, mint például Állatorvosi asszisztens, Ingatlanközvetítő, Logisztikus, Pedagógiai vagy Sportszervező munkatárs.

Ipari képzéseket és továbbképzéseket elsősorban vállalatoknak nyújtunk az energetika, villamos biztonságtechnika, gépkezelés, kéménytechnika, tűzvédelem, kereskedelem vagy mezőgazdaság területein.

Kompetenciafejlesztő tréningjeink mind magánszemélyek mind pedig vállalatok és intézmények számára is elengedhetetlen segítséget nyújt a szakmai ismeretek megszerzése és az önképzés területén. Új programunk a Social media menedzser képzés, amely keretében megtudhatjuk hogyan érdemes social media stratégiát összeállítani, illetve kinek milyen platformokon javasolt tartalmakat gyártani.

Ha képzés, akkor válaszd a Perfektet, mert a tudás a legjobb befektetés!


« Vissza az előző oldalra!


Alba Regia Állásbörze - Magyar