Kapcsolat

Alba Regia Állásbörze

8000 Székesfehérvár, Sóstói Stadion - Rendezvényközpont,
Csíkvári út 10.

KIÁLLÍTÓK 2023. szeptember 29. / Menton Jobs Kft.

Menton Jobs Kft.Menton Jobs Kft.

A MENTON Jobs Kft. a magyar munkaerőpiac egyik legdinamikusabban fejlődő szereplője. 

Cégünket 2016-ban alapítottuk Mosonmagyaróvári székhellyel, ahonnan mikrovállalatként indultunk el a fejlődés útján.

Az első üzleti sikereket követően Budapesten, Győrben, Veszprémben, Tatabányán majd Debrecenben nyitottuk meg irodáinkat és hamarosan sor kerül Székesfehérvári kirendeltségünk átadására is!  

Vállalkozásunk Magyarországon és Európában a legmegbízhatóbb és pénzügyileg a leginkább stabil üzleti vállalkozások közé tartozik, melyet a hazai piacon mindössze a cégek kb. 0,63 %-a mondhat el magáról. 

Cégünk Dun&Bradstreet AAA minősítésével rendelkezik, garantálva ezáltal szolgáltatásaink egyenletesen magas színvonalát.  

A Menton Jobs partnerei főként ipari gyártó, termelő vállalatok és azok beszállítói, kereskedelmi és szolgáltató cégek, valamint az FMCG szektor jelentősebb képviselői. 

Számunkra fontos, hogy partnereink munkaerő igényét, elsősorban a magyarországi munkavállalói piacról biztosítsuk, így toborzásaink indításakor elsősorban a megbízható belföldi munkaerő lehetőséget térképezzük-, kutatjuk fel és ajánljuk partnereink felé.  

Évekkel ezelőtt a Covid-krízis jelentősen átrendezte a munkaerőpiacot, a magyar munkaerő egy része a Nyugat- Európai országokban keresett-és keresi mai is a kedvezőbb anyagi megbecsülést.  

A piacról hiányzó és nehezen helyettesíthető értékes magyar munkaerőt a vállalkozások gördülékeny működéséhez azonban pótolni szükséges, így a hazai munkaerőhiány megoldása érdekében harmadik országbeli piacok felé is nyitottunk. 

2022-ben megszereztünk egy állami és szakmai elismerést, melynek köszönhetően a Külgazdasági és Külügyminisztérium által minősített foglalkoztatókká váltunk, lehetővé téve ezáltal, hogy amennyiben a hazai erőforrásokból nem fedhető le partnereink munkaerő igénye, újabb országok munkaerőpiacairól oldjuk meg az üres pozíciók betöltését.  

Úgy tartjuk, hogy a korrekt üzletvitel, a mindkét fél számára előnyös megállapodások és a kölcsönös együttműködési hajlandóság az, ami leginkább tanúsítja cégünk minőségét 


 


« Vissza az előző oldalra!


Alba Regia Állásbörze - Magyar