Kapcsolat

Alba Regia Állásbörze

8000 Székesfehérvár, Sóstói Stadion - Rendezvényközpont,
Csíkvári út 10.

KIÁLLÍTÓK 2023. szeptember 29. / Közép-dunántúli Országos Büntetés-Végrehajtási Intézet

Közép-dunántúli Országos Büntetés-Végrehajtási IntézetKözép-dunántúli Országos Büntetés-Végrehajtási Intézet

A büntetés-végrehajtási szervezet a törvényben meghatározott szabadság-elvonással járó büntetéseket, intézkedéseket, büntetőeljárási kényszerintézkedéseket, a szabálysértési elzárást, a szabadságvesztésből szabadultak utógondozását, valamint egyes pártfogó felügyelői feladatokat végrehajtó állami, fegyveres rendvédelmi szerv.

A büntetés-végrehajtás feladata a büntetési célok érvényesítése, mellyel hozzájárul a közrend és a közbiztonság erősítéséhez. Törvényes feladatainak ellátása során – a fogvatartottak társadalomba történő visszailleszkedésének elősegítése érdekében – együttműködik más állami szervekkel, civil szervezetekkel és vallási közösségekkel.

A büntetés-végrehajtási szervezethez felvételre kerülők rendvédelmi szerv hivatásos, rendvédelmi igazgatási alkalmazotti állományú tagjai, illetve munkavállalói lesznek, mind a kiválasztásukra, mind a szolgálatellátásukra különleges, az átlagosnál szigorúbb szabályok vonatkoznak, melyhez fokozott erkölcsi és anyagi megbecsülés párosul.

A Közép-dunántúli Országos Büntetés-végrehajtási Intézet Baracska-Annamajor székhellyel, valamint székesfehérvári és martonvásári telephellyel működő országos jellegű büntetés-végrehajtási intézet.

Az intézet baracskai objektuma mellett különálló egységként működik az Annamajori Mezőgazdasági és Kereskedelmi Kft., amely korszerű péküzemén túl mezőgazdasági jellegű munkahelyeken (pl. tehenészet, növénytermesztés, stb.) foglalkoztatja a baracskai objektumban elhelyezett fogvatartottak nagy részét.


 


« Vissza az előző oldalra!


Alba Regia Állásbörze - Magyar