Kapcsolat

Alba Regia Állásbörze

8000 Székesfehérvár, Sóstói Stadion - Rendezvényközpont,
Csíkvári út 10.

KIÁLLÍTÓK 2023. szeptember 29. / IKARUS cégcsoport

IKARUS cégcsoportIKARUS cégcsoport

A 130 év buszgyártásban szerzett tapasztalatunkat a legmodernebb technológiai megoldásokkal ötvözve tervezzük és gyártjuk elektromos buszainkat a világ útjaira.

Ápoljuk a hagyományainkat, miközben folyamatosan törekszünk a megújulásra, hogy támogatva az intenzív nemzetközi terjeszkedésünket az Ikarus újra jelentős szereplője legyen a világ autóbuszgyártásának.

Ha érdekelnek a gyártási technológiák és folyamatok, ha szívesen részt vennél a buszgyártás valamely lépésében, akkor nézd meg, hogy milyen nyitott pozíciókkal várunk!

Célunk olyan szakemberek alkalmazása, akik nyitottak az újításra és szakértelmükkel, tapasztalatukkal segítik az Ikarus munkáját, a buszgyártást.

Dolgozz nálunk és legyél részese egy ikonikus magyar márka mindennapjainak!

Befogadó és támogató csapattal, családias munkahelyi légkörrel várunk. Lehetőséget biztosítunk a fejlődésre és figyelünk a munka-magánélet egyensúlyára.  Az új kollegák beilleszkedését mentoring programmal segítjük, egyes pozíciókban pedig támogatjuk a gépkocsival történő bejárást, illetve a nyelvtanulást.

Mindennapi munkánk során támogatjuk egymást és tanácsért bizalommal fordulunk egymáshoz.

Hiszünk a csapatmunkában és abban, hogy együtt nagy eredményekre vagyunk képesek méltóan az elődeink által elért eredményekhez.

Együtt nem csak őrizzük, hanem tovább építjük Magyarország ikonikus márkáját, az Ikarus-t!

Nyitott pozíciónkat itt találod: ikarus.hu/karrier


« Vissza az előző oldalra!


Alba Regia Állásbörze - Magyar