Kapcsolat

Alba Regia Állásbörze

8000 Székesfehérvár, Sóstói Stadion - Rendezvényközpont,
Csíkvári út 10.

KIÁLLÍTÓK 2023. szeptember 29. / HANKOOK TIRE

HANKOOK TIREHANKOOK TIRE

A Hankook Tire világszínvonalú európai üzemében éves szinten 19 millió gumiabroncs gördül le a gyártószalagról.

A gyár 2007 júniusában kezdte meg működését és azóta is folyamatosan fejlődik, bővül. A cég jelenleg már mintegy 3300 alkalmazottat foglalkoztat, és személygépkocsik, SUV-ok és könnyű tehergépkocsik számára gyárt gumiabroncsokat. A harmadik beruházási ütem 2015 tavaszán fejeződött be, ezzel a magyar gyár éves gyártókapacitása 19 millióra nőtt.

Jelentkezzen a Hankookhoz!

A Hankook Tire-nél a jövő proaktív vezetőit keressük, akikkel együtt fejlődhetünk szakértőként és akik világszerte terjeszthetik a Hankook szellemiségét. Csatlakozzon hozzánk, építse karrierjét és engedje, hogy a Hankook Tire újító szemlélete és proaktív vállalati kultúrája a legjobbat hozza ki képességeiből!

Sokszínűség, egyenlőség és befogadás

A Hankook Tire kizárólag a pályázó képességeinek méltányos elbírálását tartja szem előtt, nemtől, esetleges fogyatékosságtól, nemzetiségtől, rassztól, vallástól vagy egyéb jellemzőktől függetlenül. Meggyőződésünk, hogy a Hankook Tire innovatív kultúrájának és fenntartható növekedésének megalapozásához elengedhetetlenek munkatársaink sokszínű tapasztalatai, képességei és háttere.

A sokszínűség, az egyenlőség és a befogadás megvalósítása érdekében a vállalat különösen nagy hangsúlyt fektet a nők és a fogyatékkal élők felvételére és támogatására. A női tehetségek felkarolása érdekében a vállalat közép- és hosszú távú törekvésként „2030-as női humánerőforrás-célt” tűzött ki maga elé, és ennek keretében kezdeményezéseit a vezetés, a jólét, az oktatás és az értékelés területeinek szem előtt tartásával hajtja végre. Ennek eredményeképpen a női alkalmazottak és vezetők aránya tovább emelkedik. Ezen túlmenően a cég leányvállalathoz hasonló formában létrehozta a „Korea Donggeurami Partners”-t, amely egy normál munkahely a fogyatékkal élők számára, és amely folyamatosan hozzájárul a fogyatékkal élők foglalkoztatásának bővítéséhez és stabilizálásához.

A vállalat továbbá rendszeres képzést tart „Sokszínűség és befogadás (D&I) vezetőknek” címmel az egész vállalatnál és a leányvállalatoknál dolgozó csapatok vezetői számára, hogy biztosítsa a cég elfogulatlan és igazságos működését, amelynél a befogadás kultúrájának köszönhetően sokszínű tehetségek lelhetnek otthonra. A Hankook Tire a jövőben is arra törekszik, hogy olyan vállalattá váljon, amely egyre több mutatóra ügyelve tiszteletben tartja a sokszínűség és a befogadás alapelveit.

 


« Vissza az előző oldalra!


Alba Regia Állásbörze - Magyar