Kapcsolat

Alba Regia Állásbörze

8000 Székesfehérvár, Sóstói Stadion - Rendezvényközpont,
Csíkvári út 10.

KIÁLLÍTÓK 2023. szeptember 29. / Emerson

EmersonEmerson

Az Emerson Automation Solution piacvezető a termelési folyamatok optimalizálásában és automatizálásában, melyet csúcstechnológiát képviselő termékeivel és kimagasló iparági tapasztalatával ért el. Több, mint 27 éves székesfehérvári jelenlétünkkel igazolhatjuk, hogy stabil háttérrel rendelkezünk széles portfóliónknak köszönhetően. 

A legösszetettebb, minden szolgáltatási szintre kiterjedő automatizálási portfólióval rendelkezünk, amely innovatív megoldásokat kínál az ipari folyamatokban. Automatizációs rendszereink segítik  ügyfeleinket a különféle iparágakban, a termelés maximalizálásában, energia- és üzemeltetési költségek optimalizálása mellett. Elsősorban ipari folyamatszabályozással foglalkozunk, egyedi gyártású szelepeinket világszerte használják az olaj- és vegyiparban, élelmiszeriparban és nem mellesleg a gyógyszeriparban is. Innovatív rendszereinkkel elősegítjük a fenntarthatóságot, illetve megóvjuk munkavállalóink, és környezetünk biztonságát. Globális kiterjedésű cégként a vállalati értékek fontos szerepet töltenek be szervezetünk életében. Világszerte több mint 65 ezer munkavállalót 130 telephelyen alkalmazunk. Hiszünk abban, hogy a sokszínű és befogadó munkakörnyezet hozzájárul a kreatív ötletek kialakításában, amely innovációt inspirál és a legjobb megoldásokat kínálja ügyfeleink számára.
Különlegességünk abban rejlik, hogy vevőink minden igényét igyekszünk kielégíteni, mely mögött komoly mérnöki támogatás zajlik annak érdekében, hogy a vevők álma megvalósítható legyen.

 7 fő értékünk, melyek mellett működünk:

1. Tisztesség - Munkánk során az etikai kódexünkben foglaltak szerint járunk el, ezáltal bizalmas kapcsolatot teremtünk kollégáinkkal, ügyfeleinkkel, beszállítóinkkal és a közösségekkel egyaránt

2. Biztonság és minőség - Elkötelezettek vagyunk abban, hogy a legmagasabb fokú biztonságot és minőséget nyújtsuk kollégáinknak és ügyfeleinknek egyaránt

3. Kollégáink támogatása - Nyitott és befogadó munkakörnyezetünkben felkutatjuk és támogatjuk a kivételesen tehetséges munkavállalóinkat, akiket segítünk mind szakmai, mind személyes céljaik elérésében.

4. Ügyfélközpontúság - Folyamatosan figyelünk ügyfeleinkre, hogy megértsük valós igényeiket és olyan egyedi megoldásokat nyújthassunk nekik, amelyek a sikereikhez szükségesek.

5. Folyamatos fejlődés - Az üzleti tevékenységünk minden területén fejlődni akarunk, ennek fenntartása érdekében folyamatosan mérjük eredményeinket és elkötelezett vezetői stílust alkalmazunk.

6. Együttműködés - Minden területen, alapelveinkben, üzleti egységeinkben és működésünkben képességeink összehangolására és teljes kihasználásra törekszünk.

7. Innováció - Elkötelezetten keressük az új technológiákat és szakmai megoldásokat, melyek segítségével  ügyfeleinknek kézzelfogható értéket nyújtunk.

Elérhetőségünk: 8000 Székesfehérvár, Holland fasor 6.

+36 22 543 600

A jelentkezéseket a következő e-mail címre várjukallas.fehervar@emerson.com


« Vissza az előző oldalra!


Alba Regia Állásbörze - Magyar