Kapcsolat

Alba Regia Állásbörze

8000 Székesfehérvár, Sóstói Stadion - Rendezvényközpont,
Csíkvári út 10.

KIÁLLÍTÓK 2023. szeptember 29. / Arconic-Köfém Mill Products Hungary Kft.

Arconic-Köfém Mill Products Hungary Kft.Arconic-Köfém Mill Products Hungary Kft.

Az Arconic csaknem három évtizeddel ezelőtt kezdte meg működését Magyarországon, Székesfehérváron. A vállalat napjainkban Európa egyik vezető alumínium hengerművét üzemelteti, amely megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek, és termékek széles körét kínálja az ipari és szállítmányozási piacok számára.
Az Arconic-Köfém Mill Products Hungary Kft. a hengerműben, az öntödében és az üzleti támogató szervezeti egységekben kb. 800 főt foglalkoztat. A vállalat számos globális Arconic vállalkozás számára nyújt támogatást, és teljes mértékben a felelősségteljes, biztonságos működésre fókuszál, szoros együttműködésben az ügyfelekkel, beszállítókkal és a társadalmi közösséggel.
Az öntöde hengerelési tuskókat, kerek keresztmetszetű préstuskókat gyárt sajtolási és kovácsolási megmunkálásra, gyakorlatilag bármilyen típusú alumíniumötvözetből.
A hengermű a hengerelt termékek széles skáláját képes előállítani, többek között lemezeket, lapokat, szalagokat, tárcsákat, cseppmintás lemezeket és keményforrasztási termékeket a végfelhasználók széles köre számára. Fő piacaink az autóipar, az építőipar, a gépgyártás, a csomagolóipar, elektromos termékek, háztartási termékek gyártása és a szállítmányozási ágazatok.
Az Arconic-Köfém Mill Products Hungary Kft. a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelő termékei több, mint 90%-át exportálja, főként Nyugat-európai országokba.


« Vissza az előző oldalra!


Alba Regia Állásbörze - Magyar