Kapcsolat

Alba Regia Állásbörze

8000 Székesfehérvár, Sóstói Stadion - Rendezvényközpont,
Csíkvári út 10.

KIÁLLÍTÓK 2023. szeptember 29. / Adecco

AdeccoAdecco

ADECCO SZEMÉLYZETI KÖZVETÍTŐ KFT.

Az Adecco Cégcsoport a világ egyik vezető humán erőforrás szolgáltatójaként nap, mint nap azért dolgozik, hogy jelöltjeinek a legjobb lehetőségeket, partnereinek pedig a legmegfelelőbb jelölteket találja meg iparágtól és végzettségtől függetlenül.

Több mint 30 éve foglalkozunk munkaerő-kölcsönzéssel és közvetítéssel, valamint felsővezető-kiválasztással országszerte: Budapesten, Csömörön, Gyöngyösön, Miskolcon, Kecskeméten, Győrben, Székesfehérváron és Tatabányán is találkozhatnak velünk az álláskeresők. Sikerünk titka több évtizedes szakmai tapasztalatunkban, valamint tanácsadóink odaadó munkájában rejlik. A kiválasztási technikák széles palettájából mindig a legmegfelelőbbet alkalmazzuk, legyen szó személyes interjúról, telefonos előszűrésről, szakmai-, nyelvi- vagy személyiségtesztekről. Az interjúk során pedig folyamatosan tájékoztatjuk a pályázókat az első kapcsolatfelvételtől a kiválasztási folyamat végéig.

Szeretnénk megosztani párat munkavállalóink visszajelzései közül:

„Ilyen kedves, segítőkész emberekkel ritkán találkozik az ember. Sok sikert kívánok az Adecco összes munkavállalójának.”

„A kapcsolattartó maximálisan profi és azt éreztem, hogy valóban fontos a számára, hogy elnyerjem a megpályázott pozíciót. Ezúton is köszönet neki!!!!”

„Szívesen ajánlom mindenkinek: emberségesek, mindig igyekszenek segíteni. Korrektek. A legjobb.”

Szeretettel várunk standunknál, ha egy kis segítséget, iránymutatást szeretnél az álláskereséshez. Akár egy konkrét pozíció vagy terület érdekel, akár az önéletrajz íráshoz keresel tippeket, nyugodtan kérj tanácsot tőlünk! A mi munkák, hogy segítsünk a keresésben, felkészítsünk az interjúkra és segítségünkkel valóban megtaláld álmaid munkáját. Ebben segítségedre lehet weboldalunk is, ahol több mint 200 aktív állásajánlat közül válogathatsz országszerte: www.adecco.hu

Nézz be hozzánk, és találd meg a számodra legmegfelelőbb állást!

Székesfehérvári irodánk elérhetősége:

Cím: 8000 Székesfehérvár, Kégl György utca 6.

E-mail: szekesfehervar@adecco.hu

Tel.: 06 22 510 230

 


« Vissza az előző oldalra!


Alba Regia Állásbörze - Magyar